12. odcinek za nami! Zobacz najlepsze fragmenty programu MasterChef!

MasterChef  (69).jpg
MasterChef (69).jpg
Tomasz Skobel
Tomasz Skobel

Najlepsza piątka dziewiątej edycji programu udała się w podróż po najsmakowitszych zakątkach kraju. Odwiedzili między innymi Drzewce k. Nałęczowa, Gdynię, Sulęczyno oraz Poznań. Każdy z kucharzy spotkał się z innym szefem kuchni, który opowiedział mu o swojej filozofii gotowania, zdradził kulinarne tajniki i pokazał, skąd brać pyszne, świeże i lokalne produkty. Wśród nich znaleźli się szefowie Rafał Koziorzemski i Marcin Popielarz (restauracje „Biały Królik” i „Bioli Trus”), szef Michał Kuter (restauracja „A nóż widelec”), szef Jacek Grochowina (restauracja „Nolita”), szef Dariusz Barański (restauracje „Warszawska” i „Szóstka”) oraz szef Marek Filsiński (restauracja „Water&Wine”). Z programu dziś odpadł Tomek Skobel.Życzymy wielkich kulinarnych sukcesów!

Tomasz Skobel: Zaczyna się pierwszy dzień reszty mojego życia!

Tomasz Skobel: Zaczyna się pierwszy dzień reszty mojego życia!

Nieemitowany fragment odcinka: Jak przygotować raki?

Nieemitowany fragment odcinka: Jak przygotować raki?

Jak przygotować tuńczyka z grilla?

Jak przygotować tuńczyka z grilla?

Wojciech Modest Amaro to jest legenda!

Wojciech Modest Amaro to jest legenda!

Nieemitowany fragment odcinka: Nawet chleb może być wielką przygodą!

Nieemitowany fragment odcinka: Nawet chleb może być wielką przygodą!

Nieemitowany fragment odcinka: Ola odwiedza folwark

Nieemitowany fragment odcinka: Ola odwiedza folwark

Dla kogo gotuje Tomasz Skobel? To wideo Was rozczuli!

Dla kogo gotuje Tomasz Skobel? To wideo Was rozczuli!

Jak Sylwia poradziła sobie z filetowaniem turbota? Sprawdź!

Jak Sylwia poradziła sobie z filetowaniem turbota? Sprawdź!

Rafał i jego przygoda z perliczką!

Rafał i jego przygoda z perliczką!

Wojciech Modest Amaro gościem odcinka! Jakie były reakcje uczestników? Sprawdź!

Wojciech Modest Amaro gościem odcinka! Jakie były reakcje uczestników? Sprawdź!

Schabowy z kością czy rillettes wieprzowe?

Schabowy z kością czy rillettes wieprzowe?

Tomek i jego wspomnienia z Białegostoku

Tomek i jego wspomnienia z Białegostoku

Czy gotowanie dla kulinarnego guru jest stresujące?

Czy gotowanie dla kulinarnego guru jest stresujące?

podziel się:

Pozostałe wiadomości