Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa. Tym razem gościem odcinka będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji. Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim. Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.
Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa. Tym razem gościem odcinka będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji. Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim. Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.
Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa. Tym razem gościem odcinka będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji. Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim. Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu
Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.
Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.
Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim. Tak wielkich jajek mali kucharze jeszcze nie widzieli! Następnie będą musieli przygotować dwa dania jajeczne – jedno słodkie, a drugie wytrawne. Ten, kto poradzi sobie najlepiej w tej konkurencji, dostanie od jurorów wyjątkowy bonus, który będzie miał duże znaczenie przy kolejnym zadaniu.
Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa. Tym razem gościem odcinka będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji. Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim.
Walka o tytuł najlepiej gotującego dziecka w Polsce trwa. Tym razem gościem odcinka będzie Mateusz Zielonka – MasterChef 6. edycji. Surfer pokaże zawodnikom, jak poradzić sobie z rozbiciem skorupki i oddzielić gigantyczne żółtko od białka w jajku… strusim.
Gotowanie w prawdziwej restauracji to wyzwanie dla każdego miłośnika kuchni. W tym odcinku zobaczymy, jak kandydaci do tytułu MasterChefa Juniora poradzą sobie z przygotowaniem menu na uroczystą kolację dla zaproszonych gości. Uczestnicy zostaną podzieleni na dwie drużyny. Będą one rywalizować o głosy między innymi zawodników z 6. i 7. edycji „MasterChefa” oraz rugbistów z pobliskiego klubu. Każdy z zespołów będzie miał do przygotowania inny zestaw dań: przystawkę, danie główne i deser. Przegrana drużyna dostanie od jurorów szansę na wykazanie się wyczuciem smaku w teście „na ślepo”. Wsparciem służyć będzie Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji „MasterChefa”. W kuchni niespodziewanie pojawi się także Ewa Drzyzga, która będzie miała dla zawodników specjalną misję.
Każdy z zespołów będzie miał do przygotowania inny zestaw dań: przystawkę, danie główne i deser. Przegrana drużyna dostanie od jurorów szansę na wykazanie się wyczuciem smaku w teście „na ślepo”. Wsparciem służyć będzie Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji „MasterChefa”. W kuchni niespodziewanie pojawi się także Ewa Drzyzga, która będzie miała dla zawodników specjalną misję.
Gotowanie w prawdziwej restauracji to wyzwanie dla każdego miłośnika kuchni. W tym odcinku zobaczymy, jak kandydaci do tytułu MasterChefa Juniora poradzą sobie z przygotowaniem menu na uroczystą kolację dla zaproszonych gości. Uczestnicy zostaną podzieleni na dwie drużyny. Będą one rywalizować o głosy między innymi zawodników z 6. i 7. edycji „MasterChefa” oraz rugbistów z pobliskiego klubu.
Gotowanie w prawdziwej restauracji to wyzwanie dla każdego miłośnika kuchni. W tym odcinku zobaczymy, jak kandydaci do tytułu MasterChefa Juniora poradzą sobie z przygotowaniem menu na uroczystą kolację dla zaproszonych gości. Uczestnicy zostaną podzieleni na dwie drużyny. Będą one rywalizować o głosy między innymi zawodników z 6. i 7. edycji „MasterChefa” oraz rugbistów z pobliskiego klubu.