HANIA KANDORA WOŁOWINA NA RAZ
Składniki:
chleb tostowy sałata jogurt naturalny majonez 1 łyżka musztardy 1 łyżka przecieru pomidorowego pieprz, sól papryka słodka 1 ząbek czosnku zioła sypkie : majeranek, oregano, bazylia słonecznik rzodkiewka papryka słodka przyprawa ogórek wołowina oliwa bataty Przygotowanie:
Mięso kroimy na bardzo małe kawałki, smażymy na gorącej patelni.
Doprawiamy solą pieprzem i papryką słodką.
Sporządzamy sos : mieszamy jogurt, majonez, musztardę, przecier pomidorowy, dodajemy drobno posiekany czosnek, doprawiamy: solą, pieprzem, papryką słodką, ziołami i curry.
Smażymy tosty, wkładamy do nich wszystkie składniki oraz wołowinę owijamy papierem i polewamy sosem.
podziel się: