Kuchenne Rewolucje: Najlepsze momenty z Zambrowa
Zambrów to miejscowość położona w województwie podlaskim przy ruchliwej drodze łączącej Białystok z Warszawą. W centrum dwudziestotysięcznego miasta leży atrakcyjny zalew, a nieco na uboczu restauracja „Mąka i Magia”. Jej specjalnością jest pizza, a właścicielem doświadczony ponoć w branży Sylwester. Z gastronomią ma już do czynienia ponad jedenaście lat, wcześniej prowadził drink bar, potem kebab.
Oglądaj odcinek w Playerze!
W końcu zamarzył o własnej i to włoskiej restauracji. Do realizacji planów postanowił podejść metodycznie. Razem z narzeczoną wybrał się w dziesięciodniową podróż do Włoch i tam skupił się na degustowaniu włoskich specjałów. Wrócił przekonany o tym, że o kuchni włoskiej wie niemal wszystko. W swój lokal zainwestował kilkaset tysięcy złotych i swoją kulinarną pasję. Niestety „Mąka i Magia” nie oczarowała gości. Czyżby gastronomiczne doświadczenie Sylwestra i jego wielkie włoskie wakacje nie wystarczyły do tego, by osiągnąć sukces? Zweryfikuje to Magda Gessler!
Zobacz najlepsze momenty odcinka z Zambrowa:
Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: "Co to, k***a, jest?!" - "Ludzie od tego jeszcze nie umarli"
Kuchenne Rewolucje: W kuchni sama chemia. To nie są włoskie produkty!
Kuchenne Rewolucje: Pyszne, domowe pierogi - poznajcie ten przepis!
Kuchenne Rewolucje: Croccante. Pizza. Mia, czyli włoska magia w Zambrowie!
Kuchenne Rewolucje: Powrót do Zambrowa i ostra opinia. "Nie da się tego jeść"!