W warszawskim Miasteczku Wilanów mieści się gruzińska restauracja „Mada”.
Jej właścicielami są Vasil z żoną Martą. Choć mężczyzna początkowo pracował jako aktor, zbyt małe zarobki zmusiły go do wyjazdu do Polski. Swoją pierwszą pracę dostał na zmywaku. Kiedy wreszcie zaczął normalnie funkcjonować, poznał Martę, z którą po czterech latach wziął ślub. Ich wspólnym celem stało się otworzenie restauracji. Ciężko pracowali, odkładali pieniądze, wzięli kredyt i ogromnym wysiłkiem stworzyli „Madę”. Parę wspiera także tata Vasila – Avtandil, który w Gruzji pracował jako inżynier. Aby choć trochę pomóc synowi, o świcie zaczyna pracę w hipermarkecie, a po południu pomaga w restauracji. Sytuacja finansowa Marty i Vasila jest jednak coraz gorsza. Dlaczego w tak zamożnej dzielnicy ich lokal świeci pustkami? Na to pytanie potrafi odpowiedzieć tylko Magda Gessler, którą zdesperowani właściciele „Mady” poprosili o pomoc.
Magda Gessler ma smaka na gruzińską kuchnię!
Magda Gessler: "Jadąc na tych tanich produktach, możecie tylko zamknąć restaurację..."
Magda Gessler: "Ja tu wrzucę granat i rozpiep**ę wszystko!
Czy niedojrzałe granaty zrujnowały kolację?!
Instrukcja jedzenia chinkali dla początkujących!