"Kuchenne rewolucje" w Słupi - zobacz najlepsze momenty odcinka!

Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje", sezon 19.
„Stał się cud!”. Restaurator płacze z powodu sukcesu. Gessler pełna dumy. Tak trzeba żyć!
W niewielkiej Słupi pod Bralinem, tuż przy dawnej trasie Warszawa–Wrocław mieści się restauracja Hacjenda. Jej właściciel, człowiek bywały w świecie, uczył się jeździć konno w Hiszpanii i to w stylu western. Sporo czasu spędził też w Niemczech, ale w końcu wrócił do Polski, aby zrealizować marzenie o własnej restauracji...

Gessler: "Żółtodzioby zostają same. Chciałabym, żeby dojrzały" - finałowa kolacja w Słupi

W Słupi głównym problemem był właściciel - pan Mirek. Nie było w nim zapału i chęci do działania. Magda Gessler musiała znaleźć kilka sposobów, żeby do niego skutecznie dotrzeć. Zaczęło się od okien, a skończyło na wodzie. Zobaczcie poniższe wideo, a wszystko stanie się jasne. ;)

Gessler wybija szyby młotem – skąd tak drastyczne środki w czasie rewolucji?

Pobudka restauratora – woda ostudzi jego zapał do kłamstw? Gessler w Słupi!

"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

Pan Mirek starał się wprowadzać zmiany w menu, wykorzystując swoje doświadczenie zdobyte za granicą. Serwował bez powodzenia owoce morza, homary, a nawet steki z aligatora, wracając finalnie do kuchni polskiej. Niestety wysiłek Mirka ciągle nie był doceniany. Antidotum na tę sytuację okazały się pyszne propozycje Magdy Gessler, które w mig uwiodły podniebienia tamtejszych mieszkańców. A finał całej rewolucji okazał się niezwykle smaczny!

Szczera rozmowa antidotum na problemy w restauracji? Magda Gessler wróciła z premierowym sezonem "Kuchennych rewolucji"

Wielkie gotowanie i promocja karczmy „Żółtodzioby” w Słupi – pomysły Magdy Gessler, które zachwycają

Polecamy Wam nasze konta na:

FACEBOOKU >

oraz Instagramie >

Zobacz także:

Magda Gessler o śmierci męża i szukaniu wewnętrznej siły - fragment wywiadu Andrzeja Sołtysika

podziel się:

Pozostałe wiadomości