Kuchenne Rewolucje w Libiążu
Szczyrk wydaje się być idealnym miejscem na prowadzenie restauracji. Niestety, pandemia spowodowała, że to tętniące życiem miasto świeci pustkami. Restauratorzy robią, co mogą, żeby utrzymać się na powierzchni, jednak nie jest to łatwe. Stefan i Gabrysia przejęli restaurację "Floriańską" w marcu zeszłego roku. Nie mogli wybrać gorszego momentu. I mimo, że w prowadzenie interesu wkładają mnóstwo serca to nie wystarcza. Brakuje im przede wszystkim planu. Z pomocą przychodzi Magda Gessler, która w właścicielach, kucharzu i zespole dostrzega ogromny potencjał. I słusznie.
Zobacz najlepsze momenty i oglądaj cały odcinek w każdej chwili w Playerze!
Kuchenne Rewolucje: Bistro Śliwa stanęło na wysokości zadania. Tam naprawdę dobrze zjecie!
Kuchenne Rewolucje: Bistro Śliwa ruszyło pełną parą!
Kuchenne Rewolucje: Mają dużo chęci, ale zero planu
Kuchenne Rewolucje: Nie gotują źle, ale nie gotują też bardzo dobrze
Kuchenne Rewolucje: Restauracja Floriańska to kompletny miszmasz
Kuchenne Rewolucje: Sprzątali, sprzątali... i dalej brudno