Kulinarna podróż po Wietnamie
Wietnam państwo w Azji Południowo-Wschodniej, które nie tylko zachwyca, ale przede wszystkim szokuje i zaskakuje. Jarek Nowak wybierze się tam, by poszukać najdziwniejszych potraw i prawdziwych przysmaków kuchni azjatyckiej.
Szokujące potrawy
Jarosław Nowak pokarze widzom najbardziej szokujące potrawy! Czas, by poznać ekstremalną kuchnię wietnamską. Prowadzący program spróbuje, jak smakują surowe larwy pszczele czy wołowe jądra i penis. W garnku i na talerzach znajdzie się wiele dziwnych i obrzydliwych składników. Jarek spróbuje dziwacznych dań, które szokują i odstraszają turystów swoim wyglądem. Myślicie, że będzie smacznie?
Szokujące potrawy
"Szokujące potrawy" – o czym jest program?
Jarosław Nowak w swoim programie będzie podróżować po świecie w celu pokazania widzom tradycyjnych potraw różnych krajów. Prowadzący zatrzyma się w wybranych miastach, by poznać ich kulinarne tradycje oraz spróbować niezwykłych potraw. Pozna lokalnych kucharzy, hodowców, rybaków, dostawców niecodziennych produktów. Odwiedzi też targi i bazary, gdzie spróbuje najdziwniejszych dań przyrządzanych na ulicy. Dowie się, w jaki sposób kuchnia danego rejonu jest związana z naturalnymi bogactwami i historią.
Zobacz najciekawsze fragmenty 3. odcinka:
Szokujące potrawy: Jak smakuje nieoczyszczone jelito?
Szokujące potrawy: Konsumpcja wołowego penisa
Szokujące potrawy: Jak smakuje wołowe jądro?