Szokujące potrawy: Jak smakują surowe larwy i wołowe jądra?

Szokujące potrawy
Szokujące potrawy: Rośliny, które zabijają nieprzyjemny zapach
4. odcinek "Szokujących potraw" już dziś o 22:30 w TVN!

Kulinarna podróż po Wietnamie

Wietnam państwo w Azji Południowo-Wschodniej, które nie tylko zachwyca, ale przede wszystkim szokuje i zaskakuje. Jarek Nowak wybierze się tam, by poszukać najdziwniejszych potraw i prawdziwych przysmaków kuchni azjatyckiej.

Szokujące potrawy
Szokujące potrawy

Szokujące potrawy

Jarosław Nowak pokarze widzom najbardziej szokujące potrawy! Czas, by poznać ekstremalną kuchnię wietnamską. Prowadzący program spróbuje, jak smakują surowe larwy pszczele czy wołowe jądra i penis. W garnku i na talerzach znajdzie się wiele dziwnych i obrzydliwych składników. Jarek spróbuje dziwacznych dań, które szokują i odstraszają turystów swoim wyglądem. Myślicie, że będzie smacznie?

Szokujące potrawy
Szokujące potrawy

Szokujące potrawy

"Szokujące potrawy" – o czym jest program?

Jarosław Nowak w swoim programie będzie podróżować po świecie w celu pokazania widzom tradycyjnych potraw różnych krajów. Prowadzący zatrzyma się w wybranych miastach, by poznać ich kulinarne tradycje oraz spróbować niezwykłych potraw. Pozna lokalnych kucharzy, hodowców, rybaków, dostawców niecodziennych produktów. Odwiedzi też targi i bazary, gdzie spróbuje najdziwniejszych dań przyrządzanych na ulicy. Dowie się, w jaki sposób kuchnia danego rejonu jest związana z naturalnymi bogactwami i historią.

Zobacz najciekawsze fragmenty 3. odcinka:

Szokujące potrawy: Jak smakuje nieoczyszczone jelito?

Szokujące potrawy: Jak smakuje nieoczyszczone jelito?

Szokujące potrawy: Konsumpcja wołowego penisa

Szokujące potrawy: Konsumpcja wołowego penisa

Szokujące potrawy: Jak smakuje wołowe jądro?

Szokujące potrawy: Jak smakuje wołowe jądro?

Program "Szokujące potrawy" można obejrzeć także na antenie Travel Channel.

podziel się:

Pozostałe wiadomości