Ekipa z niecierpliwością czeka na dzień zdjęciowy w kuchni rodziny Ziebów. Jeśli aktorka wie, że czeka ją długi dzień zdjęciowy, wówczas uzgadnia z rekwizytorami listę potrzebnych produktów, z których przyrządzi pyszności dla całej ekipy. Bożena Dykiel zawsze korzysta ze swoich prywatnych przypraw. Ze zwykłej mrożonki warzywnej potrafi wyczarować imponującą zupę węgierską. Ostatnio zachwyciła wszystkich fenomenalną chińszczyzną na ostro. Aktorka uwielbia gotować i powtarza, że jeśli kocha się jeść, to w kuchni wszystko wychodzi. Na rynku ukazała się jej najnowsza książka „Moje sekrety kulinarne, czyli jak robić, żeby się nie narobić”. Ten pełen humoru poradnik poleca sprawdzone przepisy kuchni polskiej. Oprócz wspomnień i zdjęć z albumów rodzinnych znajdziemy również porady dla młodych gospodyń.
Źródło: TVN