Wewnętrzne odżywienie Krystyny Głuchowskiej (Warszawa)

Wewnętrzne odżywienie
Wewnętrzne odżywienie

Sposób przygotowania:

Pasta z groszku

  • Groszek gotujemy.
  • Ugotowany groszek wsypujemy do miski.
  • Dodajemy wyciśnięty sok z limonki, posiekany czosnek oraz sól i miksujemy.
  • Jeśli całość jest zbyt gęsta, dodajmy odrobinę wody.
  • Dodajemy pastę tahini, oliwę z oliwek oraz kolendrę i ponownie miksujemy.
  • Doprawiamy pieprzem.
  • Zmiksowaną pastę umieszczamy na spodzie naczyń.

Pasta z ciecierzycy

  • Namoczoną wcześniej cieciorkę gotujemy.
  • Odcedzamy i miksujemy.
  • Dodajemy pozostałe składniki i blendujemy.
  • Zmiksowaną pastę umieszczamy na spodzie naczyń

Surowe warzywa

  • Warzywa myjemy i obieramy.
  • Kroimy w wąskie paski.
  • Wtykamy do naczyń z pastami.
podziel się:

Pozostałe wiadomości