Pieczara Czara Cezarego Molendy (Zielona Góra)

Pieczara Czara
Pieczara Czara

Sposób przygotowania:

  • Nóżki pieczarek i cebulę kroimy drobno i podsmażamy na klarowanym maśle.
    • Do przestudzonego farszu dodajemy ser Gorgonzola oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
      • Doprawiamy solą i pieprzem.
        • Kapelusze pieczarek wypełniamy farszem.
          • Pieczemy w piekarniku w temperaturze 150°C przez około 20 minut.
            podziel się:

            Pozostałe wiadomości

            Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

            Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

            "Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!

            "Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!