W trzecim odcinku "Ugotowanych"

ugotowani
ugotowani

Po raz pierwszy o zwycięstwo i kulinarne uznanie zawalczą uczestnicy z Bielska-Białej.

Czym zaskoczą „Ugotowani”?

Pomysł na idealną kolację z militarnym akcentem.

Kto rzuci na kolana swoich rywali niezapomnianym menu, a kto urzeknie niezwykłą osobowością?

Trzeci odcinek „Ugotowanych” to kolejny pomysł na idealną kolację, tym razem z militarnym akcentem.

Do kulinarnego boju staną: Aleksandra Łuszczyk – szczęśliwa mama, na co dzień zajmująca się współprowadzeniem firmy organizującej imprezy paintballowe. Gabriela Kliś – z wykształcenia tłumaczka języka włoskiego, z zawodu i zamiłowania projektantka wnętrz. Łukasz Kitliński – artysta fotograf oraz Rafał Bier – właściciel Prywatnego Muzeum Broni Pancernej i Militariów.

W programie dowiecie się jak przygotować „Sałatkę filipińską ze świńskim melonem” czy „Złoto dla zuchwałych”, poznacie przepis na „ Faszerowanego Sycylijczyka” oraz będziecie mieli okazję rozsmakować się w „Do trzech razy sztuka”.

Co tym razem wydarzy się w domach uczestników podczas czterech kolacji?

Komu bardziej przypadnie do gustu wojskowa dyscyplina a komu artystyczna fantazja? Będzie zaskakująco, barwnie i nie zawsze pokojowo…

Trzeci odcinek „Ugotowanych” to świetna zabawa i emocjonująca rywalizacja o nagrodę w wysokości 5 tysięcy złotych!

podziel się:

Pozostałe wiadomości