Po raz pierwszy o zwycięstwo i kulinarne uznanie zawalczą uczestnicy z Bielska-Białej.
Czym zaskoczą „Ugotowani”?
Pomysł na idealną kolację z militarnym akcentem.
Kto rzuci na kolana swoich rywali niezapomnianym menu, a kto urzeknie niezwykłą osobowością?
Trzeci odcinek „Ugotowanych” to kolejny pomysł na idealną kolację, tym razem z militarnym akcentem.
Do kulinarnego boju staną: Aleksandra Łuszczyk – szczęśliwa mama, na co dzień zajmująca się współprowadzeniem firmy organizującej imprezy paintballowe. Gabriela Kliś – z wykształcenia tłumaczka języka włoskiego, z zawodu i zamiłowania projektantka wnętrz. Łukasz Kitliński – artysta fotograf oraz Rafał Bier – właściciel Prywatnego Muzeum Broni Pancernej i Militariów.
W programie dowiecie się jak przygotować „Sałatkę filipińską ze świńskim melonem” czy „Złoto dla zuchwałych”, poznacie przepis na „ Faszerowanego Sycylijczyka” oraz będziecie mieli okazję rozsmakować się w „Do trzech razy sztuka”.
Co tym razem wydarzy się w domach uczestników podczas czterech kolacji?
Komu bardziej przypadnie do gustu wojskowa dyscyplina a komu artystyczna fantazja? Będzie zaskakująco, barwnie i nie zawsze pokojowo…
Trzeci odcinek „Ugotowanych” to świetna zabawa i emocjonująca rywalizacja o nagrodę w wysokości 5 tysięcy złotych!