Każda wizyta Magdy Gessler w restauracji wywołuje sporo emocji. Bywa ciężko, restauratorzy nie zawsze chcą się zgodzić z propozycjami prowadzącej, ale efekt końcowy w większości przypadków przynosi wiele satysfakcji. Tym razem było podobnie. W ostatnim odcinku zaprezentowaliśmy metamorfozę One Way Restaurant w Straszynie. Restauracja po rewolucji nazywa się Marilyn BAR i... nie narzeka na brak zainteresowania ze strony gości.
Magda Gessler zamieściła na swoim profilu na Facebooku list, który otrzymała od właścicieli:
Pani Kasia, właścicielka Marilyn BAR, zamieściła również na facebookowym profilu swojej restauracji zdjęcie swojego syna, Kuby, który dzielnie pobierał nauki od Magdy Gessler i stał się specjalistą w robieniu pancakes!
Gratulujemy sukcesu i trzymamy kciuki za dalszy rozwój!
Dla zainteresowanych mamy fragment programu - wszystko zaczęło się od feralnego anchois...
Restauratorzy nie wiedzą, co to anchois!