Magda Gessler – miłośniczka nieprzeciętnych smaków i pięknych wnętrz – dość otwarcie powiedziała dwutygodnikowi „Party”, jaka jest recepta na najlepszą knajpę. My znamy restauratorkę, jako stanowczą i ostrą prowadzącą program „Kuchenne Rewolucje”. Tymczasem Magda Gessler od „seksu w wielkiej kuchni” zaczyna swoją rozmowę z gazetą.
„Uważam, że najlepsze knajpy na świecie funkcjonują właśnie przez seks! Wszystkie moje restauracje powstały z miłości do mężczyzn. Na przykład U Fukiera - z miłości do Piotra Gesslera, Zielnik Cafe z miłości do jego obecnego właściciela - Mariusza Diakowskiego, któremu podarowałam kiedyś pół knajpy. Miłość to w kuchni słowo klucz. Trzeba ją mieć - do ludzi, do najlepszych składników i do komponowania dań. Tylko w ten sposób można stworzyć kulinarne arcydzieło!”.
Co o tym myślicie?