Kuchenne rewolucje w restauracji Amore Mio w Chorzowie. Zobacz najlepsze fragmenty odcinka!

Kuchenne rewolucje
Przed emisją w TV: Pizza parmeńska bez szynki parmeńskiej?!

W Chorzowie swoją restaurację Amore Mio zdecydował się otworzyć Łukasz wraz z mamą Ewą. Żadne z nich nie miało jednak doświadczenia w gastronomii. Kobieta jest z zawodu pielęgniarką, a jej syn to urodzony sportowiec. Po przygodzie z piłką nożną Łukasz zajął się kulturystyką, początkowo jako zawodnik, potem jako trener. Niestety jego świetnie rozwijającą się karierę sportową brutalnie przerwała straszna diagnoza lekarska – guz mózgu. Wtedy Ewa wzięła sprawy w swoje ręce. By syn mógł poddać się odpowiednim terapiom, a jednocześnie miał źródło dochodu otworzyła wraz z nim włoską restaurację.Oglądaj odcinek na Player.plZobacz WIDEO:

Co zamówiła Magda Gessler w Chorzowie? Sprawdź!

Czy Magda Gessler okaże się antidotum na upadający biznes i gasnącą nadzieję właścicieli?

Magda Gessler: Z czym Wy do gości?! Pozbierajcie się!

Magda Gessler: Rzeczywistość, którą macie jest dramatyczna...

Przepis na spaghetti bolognese: stare mięso wołowe i ser śmierdzący pleśnią. Smacznego! :)

Syf w kuchni i zasikany materac. Tylko dla widzów o mocnych nerwach! :)

Płacz na zapleczu i nerwy, które ciężko opanować. Takich emocji w tym sezonie jeszcze nie było!

Fest smaki i brak świadomości w działaniu. Czy Magdzie Gessler uda się zmobilizować zespół w kuchni?

Jak zakończyła się rewolucja w Chorzowie? Sprawdź!

Jak zmieniło się wnętrze restauracji w Chorzowie? Sprawdź!

podziel się:

Pozostałe wiadomości