Magda Gessler rzadko udziela wywiadów. Najnowszy z udziałem prowadzącej możecie przeczytać w dwutygodniku „Gala”.
Przypominamy: Magda Gessler na okładce "Gali"
Czy rzucanie talerzami w programie „Kuchenne rewolucje” to jakaś forma odreagowania dla Magdy Gessler?
Moi przyjaciele wiedzą, że mam południowy temperament. Od dziecka lubiłam się buntować. Rodzice śmiali się, że nie są w stanie nadążyć za moimi reakcjami. Nie mam z tym problemu. Podobne podejście do życia i pracy staram się pokazywać na planie „Kuchenne rewolucji”. Ci, którzy idą z prądem, niczego nie odkrywają. A prowadząc restauracje, trzeba wyjść daleko poza własne podwórko, poznawać smaki, testować granice. Dlatego każdy odcinek KR traktuję jak osobiste wyzwanie, a odwiedzaną restaurację niemal jak własną. Uczę ludzi doznawania przyjemności z prowadzenia restauracji…
Zobacz również:
"Odkryli we mnie to, czego jeszcze nikt nie odkrył"