Magda Gessler: Kolor wołowiny przypomina kolor PŁUC i ma konsystencję gumy do żucia!
Za nami 20 sezon "Kuchennych rewolucji"! I tym razem restauratorzy nie rozpieszczali kulinarnie Magdy Gessler. Niestety królowej dobrego smaku nieraz zaserwowano dania, których nie mogła przełknąć m.in. polędwicę o smaku środka do czyszczenia pieca czy wołowinę w kolorze PŁUC i konsystencji gumy do żucia. Zobaczcie zestawienie najgorszych dań i sami zadecydujcie, które z nich było najohydniejsze:
Gulasz to jedno wielkie g*wno!
Przed emisją w TV: To nie jest nawet rosół! To jest woda morska z makaronem!
Jedno wielkie g*wno! Czy wezwana na pomoc Magda Gessler uratuje lokal w Człuchowie?
Magda Gessler ocenia smak sajgonek
Polędwiczki z sinymi kurkami i....piaskiem! Świństwo niebywałe!
Przed emisją w TV: To nie jest zupa WONTON! Masakra!
Polędwica o smaku środka do czyszczenia pieca...
Kuchenne rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Farsz do zapiekanek, który wygląda jak breja i właściciel okradający ludzkie zdrowie!
Przed emisją w TV: Magda Gessler nie odważyła spróbować się łososia podanego w sushi. Dlaczego? Sprawdź!
Magda Gessler: To jest woda po owocach! Pomyje owocowe!
Magda Gessler: Ta pizza się nadaje do wyfrunięcia z tego lokalu