Kuchenne Rewolucje: Najlepsze momenty z Brzegu Dolnego
W restauracji "Wilcza 8" właściciel postarał się, żeby menu było ciekawe i ambitne. Jak to wygląda w praktyce? Okazuje się, że do flaków brakuje pieczywa, a burger ma tak suchą bułkę, że można na niej połamać zęby. Kiedy Magda Gessler dostaje sałatkę wydaje się, że będzie to pierwsze trafione danie, niestety, kilka ruchów widelcem i czeka nas niemiłe rozczarowanie. "Nie udało im się w mnie wywołać wilczego apetytu, ale dziką ciekawość, owszem" - komentuje Magda Gessler. Magda Gessler prosi, żeby każda osoba z zespołu ugotowała jakieś danie. Szef restauracji decyduje się na wołowinę po burgundzku. Efekt, chyba nie jest najlepszy.Miejsce potrzebuje zdecydowanych zmian! Magda Gessler widząc, że Patryk nie jest najlepszym szefem, postanawia, że menadżerem nowej restauracji zostanie Edyta. Wydaje się, że ma odpowiednie cechy na to stanowisko, a zespół chętnie będzie z nią współpracował. Dawne "Wilcza 8" od teraz będzie nosić nazwę "Klucha kluchę pogania". Bar mleczny to kierunek, który zdaniem Magdy Gessler, zapewni temu miejsce sukces. Tworzenie nowego menu i wieczorna kolacja dla mieszkańców Brzegu okazuje się ogromnym sukcesem!Magda Gessler po kilku tygodniach wróciła do baru mlecznego "Klucha kluchę pogania", żeby sprawdzić czy udało się utrzymać rewolucję. Na miejscu okazało się, że właściciel restauracji cały czas używa starej nazwy. Kiedy Magda Gessler prosi o menu słyszy, że takowego nie ma. Ciężko zrozumieć, o co w tym wszystkim tak naprawdę chodzi. Patryk tłumaczy, że ma problem z zaakceptowaniem nowej nazwy. "Masz sposób myślenia, który nie prowadzi do sukcesu" komentuje Magda Gessler.Zobacz, jak wyglądała ta rewolucja:
Kuchenne rewolucje w Brzegu Dolnym - zobacz najlepsze momenty z "Klucha kluchę pogania"
Kuchenne rewolucje w Brzegu Dolnym - zobacz najlepsze momenty z "Klucha kluchę pogania"