Publiczność pierwszych trzech odcinków (z Częstochowy, Szczecina i Pasłęka) wyglądała następująco:
Co stoi za tak dużym sukcesem programu, który nieprzerwanie ma emisję na antenie TVN od 2010 roku? Można obarczać tym przede wszystkim główną „podejrzaną” – Magdę Gessler. Restauratorka swoją charyzmą mogłaby obdzielić kilka osób. Dodatkowym czynnikiem na pewno są sukcesy restauracji, które dotąd wzięły udział w „Kuchennych rewolucjach”. Wiele z nich działa nieprzerwanie od czasu nagrania odcinka z ich udziałem, co ważne – nadal są oblegane. Zainteresowanie nie mija nawet tuż po emisji odcinka w tv. Klienci wracają tam po smaczne i dopracowane dania. Często niedrogie, często nietypowe.
"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >
Dzikie i leśne smaki na kolacji w "Oberży Bażant"
Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach". Tak czołowa restauratorka kraju opisała pierwszą rewolucję najnowszego sezonu, która okazała się podwójnym sukcesem. Po pierwsze oglądalność - znów "Kuchenne rewolucje" były najlepsze w swoim paśmie. Po drugie - Magda Gessler odczarowała restaurację w Częstochowie i zrobiła z niej szalenie popularne miejsce.
Więcej info o tej rewolucji TUTAJ >
W imieniu pani Magdy oraz całej produkcji programu - WIELKIE BESOS dla Was za to, że tak licznie nas oglądacie i odwiedzacie zrewolucjonizowane miejsca. Co ważne, doceniamy także wszelkie sygnały, jakie nas wysyłacie, dotyczące restauracji z naszych odcinków. Bądźcie z nami także już przy najbliższym odcinku 27 września o godz. 21:30, oczywiście na TVN - odcinek prosto z Brenny!
Śledź "Kuchenne rewolucje" na INSTAGRAMIE>
oraz
odwiedź nasz fanpage na FACEBOOKU >
Zobacz na własne oczy, skąd tak duży sukces Magdy Gessler:
"Świnina była godna kary. Jaja sobie robicie po prostu!"
The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn
The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn