Rewelacyjne wyniki oglądalności "Kuchennych rewolucji" - Magda Gessler znów ma powód do dumy!

Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje"
Brenna - zobacz zwiastun odcinka! Będzie, co oglądać! ;)
Za nami 3 odcinki 18. sezonu "Kuchennych rewolucji". Wyniki oglądalności mogą napawać Magdę Gessler dumą, ponieważ każdy odcinek średnio przyciągał blisko 2 miliony 350 tys. widzów w grupie 4+ (czyli wśród wszystkich grup wiekowych naszych widzów). Besos, pani Magdo!

Publiczność pierwszych trzech odcinków (z Częstochowy, Szczecina i Pasłęka) wyglądała następująco:

Co stoi za tak dużym sukcesem programu, który nieprzerwanie ma emisję na antenie TVN od 2010 roku? Można obarczać tym przede wszystkim główną „podejrzaną” – Magdę Gessler. Restauratorka swoją charyzmą mogłaby obdzielić kilka osób. Dodatkowym czynnikiem na pewno są sukcesy restauracji, które dotąd wzięły udział w „Kuchennych rewolucjach”. Wiele z nich działa nieprzerwanie od czasu nagrania odcinka z ich udziałem, co ważne – nadal są oblegane. Zainteresowanie nie mija nawet tuż po emisji odcinka w tv. Klienci wracają tam po smaczne i dopracowane dania. Często niedrogie, często nietypowe.

"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

Dzikie i leśne smaki na kolacji w "Oberży Bażant"

Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach". Tak czołowa restauratorka kraju opisała pierwszą rewolucję najnowszego sezonu, która okazała się podwójnym sukcesem. Po pierwsze oglądalność - znów "Kuchenne rewolucje" były najlepsze w swoim paśmie. Po drugie - Magda Gessler odczarowała restaurację w Częstochowie i zrobiła z niej szalenie popularne miejsce.

Więcej info o tej rewolucji TUTAJ >

W imieniu pani Magdy oraz całej produkcji programu - WIELKIE BESOS dla Was za to, że tak licznie nas oglądacie i odwiedzacie zrewolucjonizowane miejsca. Co ważne, doceniamy także wszelkie sygnały, jakie nas wysyłacie, dotyczące restauracji z naszych odcinków. Bądźcie z nami także już przy najbliższym odcinku 27 września o godz. 21:30, oczywiście na TVN - odcinek prosto z Brenny!

Śledź "Kuchenne rewolucje" na INSTAGRAMIE>

oraz

odwiedź nasz fanpage na FACEBOOKU >

Zobacz na własne oczy, skąd tak duży sukces Magdy Gessler:

"Świnina była godna kary. Jaja sobie robicie po prostu!"

The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn

„Pawełku, za mamusię!” – Gessler karmi właściciela fałszywym parmezanem. Dobra nauczka?
„Pokazówka zwykła!” – kucharze ostro o szefie, który udaje przed Magdą Gessler
Restauracja Rozmaryn nie pachniała smacznym jedzeniem - w czym tkwił problem? ("Kuchenne rewolucje")
„Ja niczego nie dotknę, dopóki tu będzie taki syf!” – pani Magda stawia wszystko na ostrzu noża
„Jedzenie skrajnie parszywe. Nie polecam” – internetowe opinie miażdżą właściciela ze Szczecina
Zapłakana ekipa nie wytrzymuje, więc Gessler każe szefowi sprzątać samemu
„D*py nie rozróżniasz od szyi?!” – Gessler zszokowana brakiem elementarnej wiedzy w Szczecinie
Wielkie gotowanie w Szczecinie – figi, kozi ser, buraki i czerwone wino. Palce lizać!
Z wizytą w syryjskiej restauracji, której Magda Gessler pomogła kilka lat wcześniej
Wypieszczone drożdżówki przebojem szczecińskiego Rozmarynu ("Kuchenne rewolucji")
Niedopieczony powrót do szczecińskiej restauracji – „Jest pół na pół”
"Co ja jadam? Pewnie w Rozmarynie, że tak pięknie rymy składam!" - tego nie było w tv!

The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn

podziel się:

Pozostałe wiadomości