"Mam wrażenie, że Twoja córka jest dojrzalsza od Ciebie" - skwitowała Magda Gessler, gdy zobaczyła, co tak naprawdę dzieje się w Beskidach. Restauracja w Brennej miała przede wszystkim problem z zarządzaniem. Właścicielka Iwona nie radziła sobie z dzieleniem pracy między swój personel. Przez to sama szybko się wypaliła i nie miała już takiej pasji do gotowania jak dawniej.
"Kuchenne rewolucje" w beskidzkiej Brennej - zobacz najlepsze fragmenty z "Gospody z górki"
"Kuchenne rewolucje" w beskidzkiej Brennej - zobacz najlepsze fragmenty z "Gospody z górki"
"Kuchenne rewolucje" w beskidzkiej Brennej - zobacz najlepsze fragmenty z "Gospody z górki"
"KUCHENNE REWOLUCJE" NA INSTAGRAMIE - ŚLEDŹ NASZE TREŚCI TUTAJ >
oraz
Zgodnie z założeniami Iwony, menu jej lokalu miało się wyróżniać wyjątkową mieszkanką ziół, ponieważ dania, które przygotowywała w zaciszu swojego domu, bardzo smakowały jej przyjaciołom. Oni też namówili ją do otworzenia własnego lokalu. Prowadzenie restauracji wydało się jej strzałem w dziesiątkę, a że Iwony nie stać było na zatrudnienie pracowników, w „Ziołowej chacie” pomagają jej znajomi i córka. Szefem kuchni jest sama właścicielka, która korzysta z domowych, sprawdzonych od pokoleń przepisów. Niestety dania z ziołami nie cieszyły się zbytnim powodzeniem wśród gości. W czym tkwił problem tego pomysłu? Zobacz najlepsze fragmenty "Kuchennych rewolucji" w beskidzkiej Brennej.
„Dostałam wpierdziel, ale słusznie!” – restauratorka robi rachunek sumienia
"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >
Zobacz także, dlaczego "Kuchenne rewolucje" są nadal najchętniej oglądanym programem czwartkowego pasma wieczorem od 2010 roku!
Polecamy także:
The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn
The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn
The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn
„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni. To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać?