"Gospoda z górki" kolebką smaku w Beskidach - zobacz najlepsze momenty rewolucji

11.jpg
„Mam wrażenie, że Twoja córka jest starsza od Ciebie” – Gessler do restauratorki w Brennej
"Mam wrażenie, że Twoja córka jest dojrzalsza od Ciebie" - skwitowała Magda Gessler, gdy zobaczyła, co tak naprawdę dzieje się w Beskidach. Restauracja w Brennej miała przede wszystkim problem z zarządzaniem. Właścicielka Iwona nie radziła sobie z dzieleniem pracy między swój personel. Przez to sama szybko się wypaliła i nie miała już takiej pasji do gotowania jak dawniej.

"Kuchenne rewolucje" w beskidzkiej Brennej - zobacz najlepsze fragmenty z "Gospody z górki"

„Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler
„Dostałam wpierdziel, ale słusznie!” – restauratorka robi rachunek sumienia
„Proszę Cię, obudź się!” - beskidzka kolacja w Brennej, czyli rewolucja w głowie i na talerzu
Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach!
„Mam wrażenie, że Twoja córka jest starsza od Ciebie” – Gessler do restauratorki w Brennej
"Koliba" - czyli tradycyjny szałas pasterski i robienie sera #omnomnom
„Sorry, nie podam tego!” – kucharka rezygnuje. Co na to Magda Gessler?
"Kuchenne rewolucje" w Brennej - w czym tkwił problem restauracji?

"Kuchenne rewolucje" w beskidzkiej Brennej - zobacz najlepsze fragmenty z "Gospody z górki"

"KUCHENNE REWOLUCJE" NA INSTAGRAMIE - ŚLEDŹ NASZE TREŚCI TUTAJ >

oraz

"KUCHENNE REWOLUCJE" NA FACEBOOKU - BĄDŹ NA BIEŻĄCO Z NAJLEPSZYMI TREŚCIAMI W POLSKIM INTERNECIE #besos

Zgodnie z założeniami Iwony, menu jej lokalu miało się wyróżniać wyjątkową mieszkanką ziół, ponieważ dania, które przygotowywała w zaciszu swojego domu, bardzo smakowały jej przyjaciołom. Oni też namówili ją do otworzenia własnego lokalu. Prowadzenie restauracji wydało się jej strzałem w dziesiątkę, a że Iwony nie stać było na zatrudnienie pracowników, w „Ziołowej chacie” pomagają jej znajomi i córka. Szefem kuchni jest sama właścicielka, która korzysta z domowych, sprawdzonych od pokoleń przepisów. Niestety dania z ziołami nie cieszyły się zbytnim powodzeniem wśród gości. W czym tkwił problem tego pomysłu? Zobacz najlepsze fragmenty "Kuchennych rewolucji" w beskidzkiej Brennej.

„Dostałam wpierdziel, ale słusznie!” – restauratorka robi rachunek sumienia

"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

Zobacz także, dlaczego "Kuchenne rewolucje" są nadal najchętniej oglądanym programem czwartkowego pasma wieczorem od 2010 roku!

Polecamy także:

The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn

„Pawełku, za mamusię!” – Gessler karmi właściciela fałszywym parmezanem. Dobra nauczka?
„Pokazówka zwykła!” – kucharze ostro o szefie, który udaje przed Magdą Gessler
Restauracja Rozmaryn nie pachniała smacznym jedzeniem - w czym tkwił problem? ("Kuchenne rewolucje")
„Ja niczego nie dotknę, dopóki tu będzie taki syf!” – pani Magda stawia wszystko na ostrzu noża
„Jedzenie skrajnie parszywe. Nie polecam” – internetowe opinie miażdżą właściciela ze Szczecina
Zapłakana ekipa nie wytrzymuje, więc Gessler każe szefowi sprzątać samemu
„D*py nie rozróżniasz od szyi?!” – Gessler zszokowana brakiem elementarnej wiedzy w Szczecinie
Wielkie gotowanie w Szczecinie – figi, kozi ser, buraki i czerwone wino. Palce lizać!
Z wizytą w syryjskiej restauracji, której Magda Gessler pomogła kilka lat wcześniej
Wypieszczone drożdżówki przebojem szczecińskiego Rozmarynu ("Kuchenne rewolucji")
Niedopieczony powrót do szczecińskiej restauracji – „Jest pół na pół”
"Co ja jadam? Pewnie w Rozmarynie, że tak pięknie rymy składam!" - tego nie było w tv!

The best of Szczecin - "Kuchenne rewolucje" w resturacji Rozmaryn

„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni. To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać?

podziel się:

Pozostałe wiadomości