Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Mogło być smaczne, a jest mdłe. Kuchnia gruzińska bez przypraw?!
Poznali się w Polsce dziesięć lat temu i ich pierwszym wspólnym biznesem było wypiekanie gruzińskiego chleba. Zainwestowali w gliniany piec i piekarnia ruszyła z kopyta. By mieć co położyć na pyszny chleb, wspólnicy zajęli się też produkcją gruzińskiego sera. Trzy lata temu zamarzyła im się gruzińska restauracja. Do załogi dołączyli kulinarni fachowcy z Gruzji. Oprócz doświadczonego szefa kuchni, w Sakartvelo jest też osoba zajmująca się pierogami, inna od pieczywa i jeszcze inna od mięsa. Menadżerką tego gruzińskiego zespołu jest, pochodząca z Ukrainy, partnerka Georgija Valeria. Gruzińsko ukraińska para wychowuje wspólnie siedmioletnią córkę Sofiję, która ciągle przesiaduje z rodzicami w restauracji.
Mimo tak dużego wysiłku tylu osób, lokal świeci pustkami i trzeba do niego dopłacać. W tej sytuacji właściciele postanowili poprosić o pomoc Kuchenne Rewolucje. Czy Magda Gessler i tym razem znajdzie sposób, by w świecącym pustkami Sakarvelo, pojawili się goście?Oglądaj Kuchenne Rewolucje w Playerze!
Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: W tej kuchni jest tak brudno. "To stoi i paruje g****m na zewnątrz!"