Kuchenne Rewolucje: Prosto od serca
Magda Gessler degustuje kuchnię restauracji Kuźnia Smaków. Każda kolejna potrawa okazuje się kompletną katastrofą. Kiedy dostaje warkocza z ciasta francuskiego od razu prosi o wszystkie składniki, z których przygotowano posiłek. Wystarcza szybki rzut oka, żeby stwierdzić, że ryż jest najgorszej jakości, podobnie jak brokuł.Magda Gessler prosi wszystkie kucharki, żeby ugotowały swoje ulubione potrawy. Na stole pojawia się botwinka, naleśniki, tatar, placki ziemniaczane, kluski śląskie, a więc jest z czego wybierać. Po szybkiej degustacji okazuje się, że w Kuźni Smaków potrafią gotować. Problemem jest natomiast jakość produktów.Nowa odsłona restauracji Marty to prawdziwy hit. Restauracja Prosto od serca przyciągnęła na uroczysta kolację mnóstwo gości. Nowa karta zadowoli zarówno dorosłych, jak i dzieci, bowiem jest z czego wybierać!
Kuchenne Rewolucje: Potrawy gotowane na składnikach złej jakości nie mogą smakować dobrze
Kuchenne Rewolucje: Główny problem Kuźni Smaków? Wcale nie umiejętności kucharek
Kuchenne Rewolucje: Jest romantycznie, w klimacie i pysznie!
Magda Gessler wraca do Sokołowa Podlaskiego sprawdzić, jak radzi sobie restauracja Prosto od serca. Już na wejściu czuć, że w lokalu panuje nowa energia. Przyjemny, romantyczny wystrój stanowi idealne dopełnienie fantastycznej kuchni, która od wizyty Magdy Gessler nie straciła na poziomie. Marta, właścicielka lokalu nie ukrywa, że Kuchenne Rewolucje to nowy początek dla jej lokalu.
Kuchenne Rewolucje: "Jest przepysznie"! Prosto od serca zdało egzamin