Magda Gessler w programie „Kuchenne Rewolucje” twardą ręką trzyma właścicieli restauracji, którym chce pomóc stanąć na nogi. Jest stanowcza i zdecydowanie podejmuje trudne zadania i rozmowy. W kuchniach restauracyjnych to ona gra pierwsze skrzypce. A kto gotuje dla niej?
W wywiadzie dla „Przyjaciółki” Magda Gessler przyznała, że choć ona najczęściej gotuje swojemu mężowi Waldemarowi, to właśnie on robi jej najlepsze śniadania na świecie. Zawsze podaje bajgle z twarożkiem i wędzonym łososiem, który w Kanadzie, gdzie mieszka i pracuje, jest wyjątkowo smaczny i łatwo dostępny. Co jeszcze? Magda Gessler przyznała, że mąż robi również najlepsze jajko na miękko na świecie.
A co u was dziś na śniadanie?Zobaczcie również: Wielkie sprzątanie Magdy GesslerPonad 100 rewolucji. Jakie wnioski Magdy Gessler?