Magda Gessler wraca z wiosenną energią i premierowymi odcinkami "Kuchennych rewolucji"

Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje", sezon 19.
Zapraszamy na 19. sezon "Kuchennych rewolucji" - czego spodziewać się po nowych odcinkach?
Magda Gessler od kilkunastu sezonów udowadnia, że nie boi się nowych wyzwań. Tej wiosny restauratorka świętować będzie przeprowadzenie 250. rewolucji! Dziewiętnasta edycja, startująca już 28 lutego, ponownie zaskoczy królową polskiej kuchni, która dotrze w każdy zakamarek Polski, ratując gastronomiczne biznesy. Czy i tym razem sprosta nowym wyzwaniom?

"KUCHENNE REWOLUCJE" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

Czego spodziewać się po nowym sezonie?

Już od dziewięciu lat Magda Gessler przemierza kulinarną mapę Polski. W nadchodzącym sezonie zrewolucjonizuje między innymi wyjęty z czasów PRL „Paradiso” pod Legnicą oraz pierogarnię w Tczewie i Nowogardzie. Na ratunek przybędzie też siostrom z Aleksandrowa Łódzkiego, prowadzącym domowy bar, oraz przybędzie z odsieczą właścicielce drewnianej „Karczmy” pod Lublinem. Przekonamy się także, jakie zmiany dokonają się w wilanowskiej restauracji „Mada”, specjalizującej się w kuchni gruzińskiej.

Polecamy Wam nasze konta na:

FACEBOOKU >

oraz Instagramie >

Skąd Magda Gessler czerpie pomysły na kolejne rewolucyjne zmiany w restauracjach?

Gdzie zajrzy Magda Gessler - jakie regiony odwiedzi?

Przeniesiemy się również do niewielkiej Słupi pod Bralinem, tuż przy dawnej trasie Warszawa-Wrocław. Mirek - człowiek, który bywały w świecie, otworzył tam okazałą „Hacjendę”, jeden z pierwszych w Polsce prawdziwych steak house'ów. Dobra passa skończyła się wraz z wybudowaniem nowej autostrady. Mężczyzna starał się wprowadzać zmiany w menu, wykorzystując swoje doświadczenie zdobyte za granicą. Serwował bez powodzenia owoce morza, homary, a nawet steki z aligatora, wracając finalnie do kuchni polskiej. Niestety, wysiłek Mirka ciągle nie jest doceniany…

"Mój ubiór chroni mnie przed szarością" - co miała na myśli Magda Gessler?

Kolejnym wyzwaniem będzie także rybnicka „Dzika róża”. Właściciele, Ewa i Marek, postanowili wynająć remizę straży pożarnej, znajdującą się na peryferiach miasta. Własnymi siłami przeprowadzili remont i otworzyli restaurację na pierwszym piętrze budynku. Szybko okazało się, że wybór miejsca stanowi największy problem „Dzikiej róży”, przez co traktowani są jako integralna cześć straży. Sytuacja stała się na tyle zła, że lokal czynny jest tylko w niedzielę. Jak zwykle, ostatnią deską ratunku okaże się Magda Gessler.

Jakie restauracje w Polsce poleca Magda Gessler? Tam warto zjeść choć raz!

W czasach, gdy hejt tak łatwo rozlewa się po sieci, a ludzie dosłownie skaczą sobie do gardeł, Magda Gessler obiera zupełnie inny kurs. Mówi o tym, co dobre, co szczególnie lubi i szanuje w... Polsce. Zobaczcie kilka pozytywnych słów o naszym kraju. Udanego dnia wszystkim!

Magda Gessler chwali Polskę - za co? [ZOBACZ WIDEO]

2018 rok to aż 2 premierowe sezony "Kuchennych rewolucji", 28 restauracji, którym pomogła Magda Gessler oraz mnóstwo emocjonalnych momentów. Specjalnie dla Was zebraliśmy najlepsze!

2018 rok z Magdą Gessler w kilku wideo - DZIĘKUJEMY za to, że jesteście z nami!

Lincz na kucharce – pozostali pracownicy stają przeciwko niej (Gdynia)
Magda Gessler w szoku - inspekcja kuchennego zaplecza ujawnia wiele trupów "w szafie"
"Ja nie jestem wulgarna, to ona jest wulgarna..."
Diagnoza Magdy Gessler: właścicielka z depresją?
Faworki z karpia? To możliwe tylko pod wodzą Magdy Gessler!
Smród złego tłuszczu i ziemniaki gotowane za 4 zł...
Włoska restauracja po 1 wizycie w ojczyźnie pizzy - odważnie? Dalej było tylko gorzej...
"Jesteście zamknięci w fantastycznym klasztorze głupiego myślenia!"
Przedpremierowo: Testing ziemniaka w każdej jego formie
"Mieliśmy ciężkie dzieciństwo" - silne rodzeństwo z Namysłowa!
„Ja czuję w Tobie taki dół psychiczny a niepotrzebnie!” ("Kuchenne rewolucje")
Ambasada ziemniaka w Namysłowie – smaczna przystań według przepisów Magdy Gessler
Zapłakana ekipa nie wytrzymuje, więc Gessler każe szefowi sprzątać samemu
„Pawełku, za mamusię!” – Gessler karmi właściciela fałszywym parmezanem. Dobra nauczka?
Wypieszczone drożdżówki przebojem szczecińskiego Rozmarynu ("Kuchenne rewolucji")
"Co ja jadam? Pewnie w Rozmarynie, że tak pięknie rymy składam!" - tego nie było w tv!
„Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler
Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach!
Jak potoczyła się kuchenna rewolucja we Wrocławiu? Sprawdźcie!
„Wygląda skromnie, smakuje cudownie!” – Magda Gessler zszokowana w Łodzi. Więc w czym problem?
Gessler sugeruje właścicielce odpoczynek, a ta w płacz! Dlaczego?
Ciężarna Emilia nie chce się oszczędzać – Magda Gessler bierze ją w obroty ;)
„Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT!
Ewakuacja restauracji w Tychach – rewolucja przerwana! Skąd taka decyzja?
Restauratorka z Tychów zwalnia menadżerkę lokalu, prywatnie swoją przyjaciółkę
„Internety kłamią!” – wielkie testowanie greckich specjałów. Palce lizać!
"Tu jest prawdziwa Grecja w Polsce. Ja pierwszy raz jem tak dobrze po grecku" - Gessler o tyskim bistro
"Kuchenne rewolucje": "Nic dziwnego, że kelner płakał, jak mi podawał kartę..."
Niedoszła menadżerka odchodzi! Szefowa w szoku. Co na to Magda Gessler?
"Nieuczciwe i pokolorowane jedzenie nigdy nie będzie się sprzedawać" - Gessler w szoku
Błękit brylantowy E133 - czy to brzmi jak składnik dobrego jedzenia? Ten fragment Was zszokuje!
"Szef potrafi się na nas odbić za brak ludzi" - kelnerki szczerze o złym traktowaniu przez restauratora z Zamościa
O kurczę pieczone! - ta kaczka zawiodła Magdę Gessler. Finałowy odcinek z Zamościa!

2018 rok z Magdą Gessler w kilku wideo - DZIĘKUJEMY za to, że jesteście z nami!

Polecamy Wam także nasze konta na:

FACEBOOKU >

oraz Instagramie >

Polecamy także najciekawsze chwile z ostatnich rewolucji, które przeprowadziła pani Magda:

Najmocniejsze momenty 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

Leci pierwszy brudny gar w tym sezonie – Magda Gessler nie wytrzymuje
„Jedzenie skrajnie parszywe. Nie polecam” – internetowe opinie miażdżą właściciela ze Szczecina
„D*py nie rozróżniasz od szyi?!” – Gessler zszokowana brakiem elementarnej wiedzy w Szczecinie
"Świnina była godna kary. Jaja sobie robicie po prostu!"
„Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler
„Dostałam wpierdziel, ale słusznie!” – restauratorka robi rachunek sumienia
Harira, która smakuje jak pot...
Magda Gessler: "Ludzie czy wy jesteście przytomni"?!
„Pyskata jesteś” – Gessler do kucharki. Czy genialny smak bez pokory to wszystko?
Gessler sugeruje właścicielce odpoczynek, a ta w płacz! Dlaczego?
Zamykacie knajpę na tydzień i lecicie do Włoch – Gessler ratuje łódzką restaurację
„Nazywam się Magda. Czuję, że Was czeka ciężka noc” – Gessler na wojnie z brudem w Białymstoku
„Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT!
„Ale będzie za to opier**l!” – kucharze już czują, jak Gessler zareaguje na serwowane potrawy w Tychach
"Pani kopie sobie grób!"- tajemniczy list pełen oskarżeń pod adresem restauratorki z Tychów
Restauratorka z Tychów zwalnia menadżerkę lokalu, prywatnie swoją przyjaciółkę
"Kuchenne rewolucje": "Szef powinien być szefem, a nie kalesonami"
"Kuchenne rewolucje": "Panie Romanie, Pan ma bardzo duże problemy z alkoholem. Pan jest czerwony jak burak!"
"Kuchenne rewolucje": Wzruszający moment w odcinku i łzy właściciela...
Niedoszła menadżerka odchodzi! Szefowa w szoku. Co na to Magda Gessler?
Błękit brylantowy E133 - czy to brzmi jak składnik dobrego jedzenia? Ten fragment Was zszokuje!
"Szef potrafi się na nas odbić za brak ludzi" - kelnerki szczerze o złym traktowaniu przez restauratora z Zamościa

Najmocniejsze momenty 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

podziel się:

Pozostałe wiadomości