Jak przygotować idealny pasztet? Magda Gessler radzi!

Pasztet musi być pulchny, puszysty jak krem, a nie twardy jak glina! Pasztet, gdy dodamy do niego ubite jajka białek będzie wyjątkowo lekki jak chmurka! Posłuchajcie porady Magdy Gessler i spróbujcie zrobi taki we własnej kuchni! Oglądaj odcinek na Player.pl
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

Mata nie udziela wywiadów, ale dla nas zrobił wyjątek! W "Autentycznych" opowiedział o swojej wierze i zaskakującej dla niego diagnozie

"Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!

"Autentyczni" obalają stereotypy. "W tym programie nie ma żadnej ściemy. Jest czysta prawda". Zobacz kulisy!