Porady kulinarne Magdy Gessler z 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

10.jpg
Jak zrobić guacamole? Magda Gessler i jej kulinarne rady - sprawdźcie sami!
Jak gotuje Magda Gessler? Jej pomysły mogą Was skutecznie zainspirować do kulinarnych eksperymentów. Jak zrobić pyszne guacamole? Sięgnijcie po kilka poniższych wideo - to garść inspiracji z całego świata.

Jak uratować mało czerwony barszcz? Co do niego dodać, aby nasza praca nie poszła na marne? Zobaczcie poniższe kulinarne porady Magdy Gessler.

Co zrobić kiedy barszcz jest za mało czerwony? Magda Gessler radzi!

Magda Gessler to postać już wręcz kultowa. Kojarzy się nierozerwalnie z pyszną kuchnią i ciętym językiem. Co ciekawe, wierni widzowie układają o niej cudowne rymowanki. Poniżej cytujemy najciekawszą:

Na górze różeNa dole makrelaW mym sercu na zawszeGessler Magdalena

"Kuchenne rewolucje" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >

Jak przygotować pyszne guacamole rodem z Meksyku:

Sekretny przepis Magdy Gessler na pyszne guacamole!

Rewolucja na całego - Magda Gessler zmienia dosłownie wszystko w indyjskiej restauracji w Toruniu!

Zobacz także najbardziej emocjonujące momenty z 18. sezonu "Kuchennych rewolucji":

Najmocniejsze momenty 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

Leci pierwszy brudny gar w tym sezonie – Magda Gessler nie wytrzymuje
„Jedzenie skrajnie parszywe. Nie polecam” – internetowe opinie miażdżą właściciela ze Szczecina
„D*py nie rozróżniasz od szyi?!” – Gessler zszokowana brakiem elementarnej wiedzy w Szczecinie
"Świnina była godna kary. Jaja sobie robicie po prostu!"
„Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler
„Dostałam wpierdziel, ale słusznie!” – restauratorka robi rachunek sumienia
Harira, która smakuje jak pot...
Magda Gessler: "Ludzie czy wy jesteście przytomni"?!
„Pyskata jesteś” – Gessler do kucharki. Czy genialny smak bez pokory to wszystko?
Gessler sugeruje właścicielce odpoczynek, a ta w płacz! Dlaczego?
Zamykacie knajpę na tydzień i lecicie do Włoch – Gessler ratuje łódzką restaurację
„Nazywam się Magda. Czuję, że Was czeka ciężka noc” – Gessler na wojnie z brudem w Białymstoku
„Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT!
„Ale będzie za to opier**l!” – kucharze już czują, jak Gessler zareaguje na serwowane potrawy w Tychach
"Pani kopie sobie grób!"- tajemniczy list pełen oskarżeń pod adresem restauratorki z Tychów
Restauratorka z Tychów zwalnia menadżerkę lokalu, prywatnie swoją przyjaciółkę
"Kuchenne rewolucje": "Szef powinien być szefem, a nie kalesonami"
"Kuchenne rewolucje": "Panie Romanie, Pan ma bardzo duże problemy z alkoholem. Pan jest czerwony jak burak!"
"Kuchenne rewolucje": Wzruszający moment w odcinku i łzy właściciela...
Niedoszła menadżerka odchodzi! Szefowa w szoku. Co na to Magda Gessler?
Błękit brylantowy E133 - czy to brzmi jak składnik dobrego jedzenia? Ten fragment Was zszokuje!
"Szef potrafi się na nas odbić za brak ludzi" - kelnerki szczerze o złym traktowaniu przez restauratora z Zamościa

Najmocniejsze momenty 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

podziel się:

Pozostałe wiadomości