Magda Gessler o Kuchennych Rewolucjach

Magda Gessler
Magda Gessler
Źródło: Dzień Dobry TVN
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące pomysłów na przepisy kulinarne, metamorfozy wnętrz i ona jedna – Magda Gessler! Jesienią już po raz dwudziesty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, aby ratować upadające lokale. Czy dzięki "Kuchennym rewolucjom" odmieni ich los i nada im drugie życie?

Polki i Polacy uwielbiają "Kuchenne rewolucje"!

Celne riposty i cięty język uwielbianej przez widzów Magdy Gessler sprawiają, że polska gastronomia nie jest już taka sama, jak dziesięć lat temu. Pozytywna energia, dystans do siebie i świata, a przede wszystkim doświadczenie i wiedza gastronomiczna prowadzącej powodują, że "Kuchenne rewolucje" opanowały całą Polskę! W jubileuszowym sezonie restauratorka ponownie podejmie się niemożliwego i odkryje wiele ciemnych stron różnych kulinarnych biznesów. Kuchenne rewolucje są na antenie TVN już od 10 lat, a Magda Gessler nie trafi zapału i wiary w dobrą kuchnię!

To jest absolutne szaleństwo. To jest absolutny dokument. Nagraliśmy 270 odcinków, z czego się wyemitowało 256. Ludzie kochają program za to, że to jest prawda. To nie jest manipulowane. Jest to dokument, który niesie tym ludziom autentyczną pomoc, ludziom zdesperowanym. Jeżeli komuś taka rewolucja nie wyjdzie. To ta restauracja przyszłości nie ma. To jest ewidentne. Serdecznie zapraszam na nowy sezon, bo coraz więcej rewolucji się udaje, coraz więcej ludzie rozumieją. To jest strasznie budujące - wyznała restauratorka w Dzień Dobry TVN.

Jesienią już po raz dwudziesty najsłynniejsza polska restauratorka wyruszy w Polskę, aby ratować upadające lokale. Czy dzięki "Kuchennym rewolucjom" odmieni ich los i nada im drugie życie?

Rozmowę z Magdą Gessler możesz obejrzeć na stronie Dzień Dobry TVN.

Zobacz również:

Magda Gessler na Kubie uczyła się jak jeść i robić lody

Magda Gessler na Kubie uczyła się jak jeść i robić lody

podziel się:

Pozostałe wiadomości