PIOTR_MENKUS
Ma 26 lat i mieszka w Warszawie. Kończy studia i jest social media menagerem.
Nazwa dania: Befsztyk Tatarski
Składniki:
- Polędwica Wołowa
- Ogórek konserwowy
- Cebula biała cukrowa
- Anchovies
- Żółtko jaja kurzego
- czarny pieprz
Sposób przygotowania:
Mięso drobno posiekać. Później pokroić w drobną kostkę połówkę średniej wielkości cebulę cukrową i ogórka konserwowego. Anchovies posiekać. Składniki położyć na talerzu, doprawić czarnym pieprzem dla smaku. Na koniec dodać żółtko jajka na mięso. Upewnij się że żółtko jest całe.
Podziel się
Pozostałe wiadomości
Nasze Gwiazdy
Fani pokochali Michela Morana za "oddaj fartucha". Co robił przed "MasterChefem"?
Michel Moran to znany kucharz, restaurator i juror programów związanych z gotowaniem w TVN. Jak to się stało, że przyjechał do Polski i zdecydował się tu zostać? Kim byli jego rodzice? Michel Moran jest kochającym mężem, ojcem oraz dziadkiem. Poznajcie historię jego życia.
Aktualności
Grzegorz Zawierucha wygrał 8. edycję "MasterChefa". Mało kto wie, że jego bratem jest znany aktor
Od 2012 roku, zmagania uczestników "MasterChefa" cieszą się ogromnym zainteresowaniem. Dzisiaj przypominamy Grzegorza Zawierucha, który wygrał 8. edycję kulinarnego show. Co u niego dziś słychać?
Dzień dobry!Jedno konto do wszystkich usług