Krzysztof Bitel

<p xmlns=""><strong>"W kuchni lubię eksperymetować i niekonwencjonalnie łączyć smaki"</strong></p>
<p xmlns="">Krzysztof ma 35 lat i urodził się w Kołobrzegu. Obecnie mieszka w Pruszczu Gdanskim. Z wykształcenia jest informatykiem,ale na co dzień zajmuje się prowadzeniem własnej firmy transportowej. Gotowanie jest jego pasją juz od dziecka. Jako mały chłopczyk zamiast samochodami, bawił się sztućcami i garnkami. Jego pierwszym popisowym daniem był sernik. Teraz po mistrzowsku przyrządza gulasz nowoorleanski z owocami morza. Marzeniem Krzysztofa jest możliwość doskonalenia kulinarnego warsztatu pod okiem profesjonalistów</p>
"W kuchni lubię eksperymetować i niekonwencjonalnie łączyć smaki"
Krzysztof ma 35 lat i urodził się w Kołobrzegu. Obecnie mieszka w Pruszczu Gdanskim. Z wykształcenia jest informatykiem,ale na co dzień zajmuje się prowadzeniem własnej firmy transportowej. Gotowanie jest jego pasją juz od dziecka. Jako mały chłopczyk zamiast samochodami, bawił się sztućcami i garnkami. Jego pierwszym popisowym daniem był sernik. Teraz po mistrzowsku przyrządza gulasz nowoorleanski z owocami morza. Marzeniem Krzysztofa jest możliwość doskonalenia kulinarnego warsztatu pod okiem profesjonalistów

Źródło zdjęcia głównego: fot. TVN/Jacek Wrzesiński

Pozostałe wiadomości