„Kuchenne rewolucje” to historie, które zawsze zaczynają się w sercu każdej restauracji – w kuchni.
To tam nieporadni właściciele upatrują przyczyny swojej biznesowej porażki. Ale czy słusznie? Gdzie tkwi problem? I jak go rozwiązać? Od lat odpowiedzi na te pytania zna tylko Magda Gessler, która nie boi się nowych wyzwań i trudnych zadań. Ona – jako autorytet kulinarny i biznesowy – potrafi w kilka dni przeprowadzić rewolucję i dać właścicielom restauracji gotowy patent na sukces. Jednak tylko od nich zależy, czy powodzenie będzie długo- czy krótkoterminowe. Otrzymać znak jakości od Magdy Gessler to absolutny przywilej, na który trzeba zasłużyć ciężką pracą, uczciwością i najlepszymi smakami w Polsce! Właściciele restauracji wiedzą, że jest o co walczyć. Bo koniec końców to ich codzienność, marzenia i lepsza przyszłość. I tu pojawia się nieustraszona Magda Gessler – kreatorka smaku i stylu. #besos
"Daliśmy pracownikom wejść nam na głowę" - czyli restauratorzy z Łodzi w opałach!
"Nie będę tańczył!" - restaurator sprzeciwia się metodom Magdy Gessler (PRZEDPREMIEROWO)
Nic tak nie denerwuje pani Magdy jak arogancja - w Łodzi będzie jej niestety sporo...