Złoto w potrawach - czy ma to sens? Mateusz Gessler komentuje

Mateusz Gessler
Złoto w potrawach - czy ma to sens? Mateusz Gessler komentuje

Niektórzy kucharze prześcigają się ze sobą się w coraz bardziej innowacyjnych i ekstrawaganckich rozwiązaniach w serwowanych przez siebie daniach. Jednym z trendów jest korzystanie w kuchni z jadalnego złota. Co sądzi o tym Mateusz Gessler? - Waloru smakowego nie ma. Złoto jest zdrowe dla organizmu w małych ilościach - powiedział. - To jest bajer dla najbogatszych. Ja uważam, że jedzenie nie powinno powodować zazdrości u innych - dodał.Zobacz WIĘCEJ:

Drogie dania według Mateusza Gesslera

Drogie dania według Mateusza Gesslera

Daria Ładocha i jej "Patenciary" w Food Network

Daria Ładocha i jej "Patenciary" w Food Network

Owoce i warzywa o dużej zawartości wody

Owoce i warzywa o dużej zawartości wody

podziel się:

Pozostałe wiadomości