Wewnętrzne odżywienie Krystyny Głuchowskiej (Warszawa)

Wewnętrzne odżywienie
Wewnętrzne odżywienie

Sposób przygotowania:

Pasta z groszku

  • Groszek gotujemy.
    • Ugotowany groszek wsypujemy do miski.
      • Dodajemy wyciśnięty sok z limonki, posiekany czosnek oraz sól i miksujemy.
        • Jeśli całość jest zbyt gęsta, dodajmy odrobinę wody.
          • Dodajemy pastę tahini, oliwę z oliwek oraz kolendrę i ponownie miksujemy.
            • Doprawiamy pieprzem.
              • Zmiksowaną pastę umieszczamy na spodzie naczyń.

                Pasta z ciecierzycy

                • Namoczoną wcześniej cieciorkę gotujemy.
                  • Odcedzamy i miksujemy.
                    • Dodajemy pozostałe składniki i blendujemy.
                      • Zmiksowaną pastę umieszczamy na spodzie naczyń

                        Surowe warzywa

                        • Warzywa myjemy i obieramy.
                          • Kroimy w wąskie paski.
                            • Wtykamy do naczyń z pastami.
                              podziel się:

                              Pozostałe wiadomości