„Krew, pot i łzy” Marcina Płodziszewskiego „TIGERA” (Warszawa)

Krew, pot i łzy
Krew, pot i łzy

Sposób przygotowania:

  • Buraki myjemy, obieramy i gotujemy - 1 burak na osobę. Kroimy na cienkie plasterki.
    • Ser kozi kroimy w plasterki.
      • Przekładamy buraki na zmianę z serem (na osobę ok 4-5 plasterków).

        Sos do polania:

        • Wlewamy do szklanki ok 4-5 łyżek oliwy, dodajemy 1,5 łyżki miodu, sól pieprz do smaku, 2 ząbki czosnku.
          • Wszystko mieszamy i polewamy buraki z serem. Na koniec drobno siekamy pistacje i posypujemy danie.
            • Podajemy w temperaturze pokojowej.
              podziel się:

              Pozostałe wiadomości

              Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

              Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"