„Burak na bankiecie” Barbara Pasek

Burak na bankiecie
Burak na bankiecie

Sposób przygotowania:

  • Buraka pieczemy w skórce przez 2 kroimy na cienkie plasterki.
    • Wykładamy na talerzach i skrapiamy marynatą z balsamico, soku z cytryny oraz oliwy.
      • Odstawiamy do lodówki na minimum godzinę.
        • Na całość wykładamy rukolę, ser feta oraz płatki migdałów.
          podziel się:

          Pozostałe wiadomości

          Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

          Magda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?

          Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

          Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

          Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

          Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

          The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

          The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

          Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

          Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

          Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

          Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

          Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"