Kuchenne Rewolucje w Pizzerii Familijnej w Żerkowie. Zobacz najlepsze fragmenty odcinka!

14476321_kuchenne-rewolucje-sezon-21-odcinek-13-zerkow_ORIGINAL.jpg
14476321_kuchenne-rewolucje-sezon-21-odcinek-13-zerkow_ORIGINAL.jpg
Po kilku tygodniach okazuje się, że Przemek z Małgosią wzięli sobie do serca rady Magdy Gessler i postawili na dobrej jakości lokalne produkty ekologiczne.

Szwajcaria Żerkowska to jeden z malowniczych regionów Wielkopolski. W samym Żerkowie mieszka blisko dwa tysiące mieszkańców. I właśnie tu, w stuletniej kamienicy Małgosia i Przemek od ośmiu lat prowadzą swoją restaurację o dość pospolitej, choć wiele mówiącej nazwie Pizzeria Familijna. Przemek zajmuje się zarządzaniem i zaopatrzeniem, a jego żona księgowością. Z gastronomią mieli wcześniej tyle wspólnego, że oboje… lubią dobrze zjeść! I właśnie kierując się wyłącznie swoim smakiem, szef ustalił restauracyjne menu, w którym znaleźć można głównie pizzę, kebaby, a także gotowe i zamrożone zapiekanki. Są też jednak domowe obiady, ale przygotowywane z najtańszych i nie najlepszych produktów. Niestety pokaźna karta nie przyciąga klientów. Jakie zmiany zaproponowała tu poproszona przez właścicieli o pomoc Magda Gessler? Sprawdźcie!Zobacz WIĘCEJ:

14476321_kuchenne-rewolucje-sezon-21-odcinek-13-zerkow_ORIGINAL.jpg
14476321_kuchenne-rewolucje-sezon-21-odcinek-13-zerkow_ORIGINAL.jpg

Jak powstała Pizzeria Familijna?

W Żerkowie chcieli na siłę uszczęśliwić klienta...

Magda Gessler: Ludzie ludziom gotują ten los!

Jak można dawać ludziom takie rzeczy do jedzenia?!?!?!

Magda Gessler: Ta knajpa to jeden wielki śmietnik, można coś zjeść, ale trzeba to wygrzebać...

Ziemniaki są zaskakująco przepyszne! Przypomniała mi się moja stołówka szkolna :)

Do sałatki dodajemy PROSZEK, który nadaje kolor....

Magda Gessler i jej TŁUSTY indyk z koniakiem! Sprawdź jak go przygotować!

Indyka podano do stołu! Kolacja okazała się wielkim sukcesem!

W Żerkowie indycza rewolucja stała się rzeczywistością!

podziel się:

Pozostałe wiadomości