Kuchenne Rewolucje: Co wydarzyło się w Piekarach Śląskich? Najlepsze momenty odcinka!

Kuchenne Rewolucje: Zwiastun odcinka "Modry Kociołek" w Piekarach Śląskich

Kuchenne Rewolucje: Najlepsze momenty odcinka z Piekar Śląskich

W Piekarach Śląskich, górniczym mieście liczącym sobie 50 tysięcy mieszkańców, króluje śląska kuchnia. Nie inaczej karmią też w „Modrym Kociołku”, restauracji prowadzonej od siedmiu lat przez Ewę i jej męża Wojtka. Problem w tym, że żadne z nich nie ma talentu do zarządzania zespołem. Ewa otwarcie mówi, że nie umie niczego wymagać i ma kłopot z wydawaniem najprostszych poleceń. Z kolei Wojtek nie mówi, tylko krzyczy i przyznaje się, że gdy coś go wkurzy to lepiej schodzić mu z drogi. A najczęściej podnosi głos na pomagające w restauracji córki – będącą w ciąży Agnieszkę i siedemnastoletnią Oliwię. Zwłaszcza młodszej dostaje się często.

Dziewczyna z powodu pracy w restauracji nie ma czasu na naukę, o życiu towarzyskim nie wspominając. Choć w „Modrym Kociołku” uwija się cała rodzina, efektów nie widać. Klienci zaglądają tu tylko w weekend, a i tak nie ma ich za dużo. Restauracja już dawno przestała przynosić zyski, a dalsze dokładanie do lokalu grozi katastrofą. Czy Magdzie Gessler uda się wprowadzić do tej śląskiej rodziny spokój a do ich biznesu dobrobyt?

Zobaczcie, co działo się w odcinku!

A cały odcinek czeka na was - jak zawsze - w Playerze!

Kuchenne Rewolucje: Mrożonki, siny trup i podróbka pizzy w Piekarach Śląskich

Kuchenne Rewolucje: Właściciel kłamie w żywe oczy, a jego córki boją się jego gniewu!

Kuchenne Rewolucje: Oliwia zdobywa się na odwagę i rozmawia z ojcem o jego krzykach

Kuchenne Rewolucje: Laboratorium Chleba działa pełną parą, a Wojtek obiecuje zmianę

Kuchenne Rewolucje: Latające talerze podczas powrotu Magdy. A mogło być tak dobrze!

podziel się:

Pozostałe wiadomości